Du er her: Ottar Nesje

Ottar Nesje

Ottar er utdannet lektor med tilleggsutdanning med fagene musikk, samfunnsfag og utviklingsstudier, kristendom, ungdomsarbeid og pedagogikk.I tillegg har han lederprogrammet for folkehøgskole: Verdibasert Endringsledelse.  

Ottar har jobbet som lærer på Rønningen fra 2006, og i ledergruppa fra 2016.

Ottar har vært utøvende musiker siden 80-tallet, og har spilt trommer og perkusjon på mer enn 100 innspillinger og turnert verden rundt med ulike artister. Han har også vært prosjektleder for Kulturkirken Jakob hos Kirkelig Kulturverksted i Oslo. I 1986-87 var han bandleder på historiens første Ten Sing Norway prosjekt som holdt til i Tyskland (Ten Sing Norwegen)

Ottar har videre jobbet mye med internasjonale spørsmål og ulike kulturprosjekter i land som Sør-Afrika, Namibia, Palestina, India, Sri Lanka og Bangladesh helt tilbake til tidlig på 90-tallet. Han arbeidet for YMCA i Sør-Afrika i 2003 og 2004 med base i Cape Town, og basert på kontaktnettet herfra bidrar han i planlegging av studieturer for elevene der målet er å komme godt på innsiden av sør-afrikansk kultur. Tilsvarende er kontaktene i og gjennom East Jerusalem YMCA og YWCA of Palestine viktige for engasjementet på skolen og for dyptgripende opplevelser i Palestina og Israel for de elevene som reiser på studietur dit.

Ottar deler gjerne av sine erfaringer med linjene på scenisk og samfunnsfaglig seksjon, og hos alle andre der han kan bidra!

Ottar er en seriøs kar full av humor. Han er opptatt av elevens læring og vekst, fint samspill, global rettferdighet, og ikke minst ordspill.

Til oversikten