Du er her: Ottar Nesje

Ottar Nesje

Ottar er utdannet lektor med tilleggsutdanning med fagene musikk, samfunnsfag, internasjonale utviklingsstudier, kristendom, ungdomsarbeid og pedagogikk. Han har jobbet med internasjonale spørsmål og ulike kulturprosjekter i land som Sør-Afrika, Namibia, Palestina, India, Sri Lanka og Bangladesh, helt tilbake fra begynnelsen av 90-tallet.

Ottar har vært utøvende musiker siden 80-tallet, og har spilt trommer og perkusjon på mer enn 100 innspillinger og turnert verden rundt med ulike artister. Han har også vært prosjektleder for Kulturkirken Jakob hos Kirkelig Kulturverksted i Oslo.

Samtidig har han jobbet med internasjonale spørsmål og ulike prosjekter i land som Sør-Afrika, Namibia, Palestina, India, Sri Lanka og Bangladesh, helt tilbake fra begynnelsen av 90-tallet. Han arbeidet for YMCA i Sør-Afrika i 2003 og 2004 med base i Cape Town, og basert på kontaktnettet herfra planlegges studieturer for elevene der målet er å komme godt på innsiden av sør-afrikansk kultur. Tilsvarende er kontaktene i og gjennom East Jerusalem YMCA og YWCA of Palestine helt avgjørende for dyptgripende opplevelser i Palestina.

Ottar er en seriøs kar full av humor. Opptatt av global rettferdighet, fint samspill, groove, og ikke minst ordspill.

Til oversikten