Du er her: Svein Harsten

Svein Harsten

Svein har vært rektor på Rønningen folkehøgskole siden våren 2007. Før det jobbet han mange år i ulike lederjobber i privat sektor samt i staten - i NVE (Norges vassdrags- og Energidirektorat) og Kunnskapsdepartementet. Han er Cand.Real. med hovedfag i geografi (Hydrologi) og med sosiologi og pedagogikk i fagkretsen. Han har også en MBA fra BI med tema Internasjonalisering i offentlig sektor.

Svein har dessuten noen års erfaring fra videregående skole og har også et år som ansatt i historiens første Ten Sing Norway prosjekt (Ten Sing Norwegen 86/87)

Svein er gift, har to store barn og er en lidenskapelig Oslo- entusiast. Han er født og oppvokst ikke langt fra skolen og kjenner Oslo-marka som sin egen lomme. Fritiden er aktiv med bruk av sykkel, ski og joggesko. Dessuten er har svært opptatt av politikk, kultur og samfunn og  engasjerer seg lett i diskusjoner og samtaler om dette. 

På fritiden har han i mange år trent jente- og guttelag i fotball, vært engasjert i Nordberg kirke samt flittig bruk av Oslos flotte kulturmangfold. 

Til oversikten