BLOGGER

Verdensrekord, track&field og badeliv

Dagene her på Lanzarote flyr avgårde, og flere skulle gjerne vært her i minst en uke til! Som tittelen i forrige blogginnlegg poengterte er det mye trening, spising og soving. For noen høres dette kanskje kjedelig ut, men med gjengen på tur krydres dagene med godt humør, sprelske påfunn og alternative aktiviteter! Nedenunder følger et lite bildedryss fra de siste dagene!

 Badeland

Ryktene går om at sosiale medier fremstiller livet som en solskinnshistorie. Vi kunne hasjtagga dette bildet med #rulleski #november og #bikini, men realitetsorienterte som vi er velger vi å legge til #høljeregn!

DSCF9718

Bak skyene skinner alltid solen! Erik er klar for starttrening og lader opp til 15*60 meter i godt selskap av Vegar.

DSCF9729

In action!

Svein I Front

Her setter Svein ny verdensrekord på 400 meter  på tiden 74 sekunder. Det skal sies at dette er en høyst uoffisiell tid i  klassen for folkehøyskolerektorer over 63 år. Dog ikke mindre imponerende.  #tømtaisimpressed 

Hegejubler

Hege jubler etter en vel gjennomført økt på banen! Både kondisjon, løpsteknikk og psyke fikk testet seg på 5*400 m + 200-400-600-800-800-600-400-200 m!

 Loepeselfie

 Line "selfiedronninga" Maria (jmr tidligere innlegg) fant Kristian!

Kristianlettisteget

Det er en drøm å løpe 20 * 400 meter når du løper slik!#løpeglede

Giv Akt

Kaptein Iden er klar for avmarsj til middag!

Egget Med Tskjorte

Kristian "Egget" Klakegg er klassens ubestridte danseløve. Han er i full oppkjøring til NM i sportsdans, denne uka er en avkoblingsuke med alternativ trening. Egget er lett i steget og har en vilje av stål. Planen var å kjøre treningsopplegget til løpegutta. Av hensyn til videre trening ble prosjektet avbrutt på grunn av vonde bein. Sjelden har en t-skjorte vært mer passende...

 Usaingutta

 Bilde fra Eggets siste løpetur her på Lanzarote, gutta peker rett mot Amerika!

Rullevegar

Godt og varmt på sykkeltur!

Imagesvein

Rektor  Svein bygger image!

Strandselfie

Strandselfie Line Maria og Hege.

Gode Venner

Gode venner på surfeinstruksjon.

Vildbalanse

Vilde tørrtrener!

Rikke Flyr

En smakebit på neste blogginnlegg "Lanzarote sett fra sykkelsete".