BLOGGER

Hemsedal part 1

Etter drøye fire timer i buss kom vi frem til Hemsedal - Bakke Jensens hjembygd. Forventningsfulle og spente for hva uka til fjells på KRIK høyfjellssenter vil bring! Første kveld  gikk med til kortspilling og jobbing med gruppekohesjon, noe som begge kan betegnes som vellykket! Fire spreke toppidrettselever benyttet også muligheten til å teste skiløypene i måneskinnet rett på utsida av døra!

2014-02-10 21.23.56

Første dag stilte vi friske og raske til frokost, denne ble etterfulgt av morgensamling signert Maria. Med kloke ord i bakhodet var vi alle klare for en ny dag! Etter at alle hadde fått på ski og staver i riktig størrelse, med riktig binding og smøring var vi alle klare for en times skileik anført av den nybakte verdensmesteren i utforspark Ingvild Tømta ( ja, du leste riktig)!

EO Skileik

 

Etter endt lek drog de spreke ut på skitur, Hemsedal viste seg fra sin flotteste side og smilene skinte om kapp med sola!  Etter en liten OL-session og matpakke var det på tide med todelt aktivtet: Aking og klatring/rapellering . Dette var en stor suksess, til tross for at Lars Johan gjerne skulle ha sett sprinten på OL-programmet. 

Juice På Skitur

 Klatring 2

Etter middag ble det igjen fokus på gruppekohesjon da familien Bakke Jensen viste Hemsedals gjestfrihet og åpnet huset for hele klassen med svele og kaffi! Et strålende tiltak som vi satt veldig pris på.

En fantastisk  dag, og i morgen er vi klare for å teste Hemsedal skisenter!