BLOGGER

Sportsrevyen (1)

Hvert år er mange ulike idretter representert på toppidrettslinja. Noen av elevene er akkurat ferdig med sin sesong, mens andre er i full oppkjøring og gleder seg til å teste konkurranseformen. Som i en skikkelig sportsrevy vil kommende innhold være særdeles variert. Her kommer en liten statusrapport fra oss!Gled dere!

2013-12-12 14.48.04

Sigurd løper orientering og er i full fart inn mot vårens første store konkurranser. Høydepunktene fremover er mange med Norges Cup, Tiomila og NM i sprint. Treningsgrunnlaget er solid og nå er det bare å finne flyten i orienteringen, og etterhvert tørre å slippe opp litt på treningen. Det blir en spennende vår!

2014-01-26 11.59.17

 Nikoline er allsidig. Ovenfor ser du henne som en strikkende ulykkelig geit fra en av vinterens uteteater på Frognerseteren. I helga er hun klar for å vise hva hun er god for i Belgium Open. Dette er en stor internasjonal konkurranse i taekwondo. Innimellom trening og konkurranser kommer vi til å se Nikoline på scenen i årets store musikal. Kan anbefale alle å møte opp i Oslo konserthus fredag 2. mai!
Lykke til Nikoline!

2014-01-23 14.49.58

 Steffen

Her ser vi Steffen i kjent stil, nemlig opp ned og med litt skru! Årets hovedmål for troppsgymnasten kommer i oktober med EM på Island, men før den tid skal det tas mange saltoer! 

Lars Johan

Lars Johan er klassens seiler! For sine gode prestasjoner i europajolle er han kåret til Årets seiler av Seilforbundet. Sesongen er snart i gang! I tilegg til seiling er Lars Johan en ivrig sjakkspiller!  

 Toppidrett2

Jørgen har akkurat avsluttet sin sesong. Her ser du han fra årets første NM på Hamar der resten av klassen stilte som heiagjeng.  Selv om det har vært litt motgang i vinter har Jørgen satt gode rekorder og har mange flotte resultater å vise til! Sesongen ble blandt annet avsluttet svært godt i Calgary! Etter noen rolige uker nå tar Jørgen fatt på forbredelser til en ny sesong! 

 DSCF8815

Anders  har glimt i øyet og pågangsmot som få! Løperbeina har vist seg fra en litt trøblete side i vinter, men vi gleder oss til han skal fly videre på friidrettsbanen utover sommeren! 

DSCF8952

Etter mye god vintertrening, en grei innendørssesong og flotte treningsuker i Montenegro er Turid klar for årets konkurranser! Turid har Rønningenrekord i antall trapptrinn hoppa i løpet av vinteren, samt at hun puster fotballgutta i nakken på intervaller! Vi heier på deg! 

DSCF8849

Punktumet for vinterens sesong ble satt med å stake  halvbirken! Etter noen uker i Montenegro går startskuddet for eidsvollingens løpesesong allerede lørdag! Lars er sammen med Øyvind endel av den fryktede duoen "Knoll og Tott".

 DSCF8723

Øyvind er klassens mest engasjerte ledsager og den andre delen av duoen "Knoll og Tott". Orientering og løping står høyt i kurs, og formen har stigende kurve! 

Med dette takker vi for dagen, sola skinner, musikaltiden er i gang og gode økter gjennomføres!