BLOGGER

Fotovideo prosjektuke

FotoVideo på Rønningen Folkehøgskole har akkurat avsluttet sin prosjektuke der alle elevene lager sine egne prosjekter. Slik får alle fordype seg i det de er mest interessert i.

Det har vært varierte oppgaver elevene har valgt. Noen lager animasjon, andre er ute på gata i Oslo og portretterer helt ukjente mennesker, noen lager skrekkfilm, mens andre tar studiobilder av danserne. Mange på FotoVideo har vært involvert i dansernes fantastiske forestilling. Elevene har laget plakat, bilder til program, videoteaser til forestillingen, styrt scenelyset og filmet hele forestillingen. 

Danseteaser produsert av Karianne og Karen Elise:

Legoanimasjonen til Ingeborg og Anna:

Under kan du se noen av arbeidene som er gjort på FotoVideo. Liker du dansebilder kan du se bilder fra danseforestillingen her. 

Hannelislerud 5Hannelislerud 6 DSC8511 Recovered DSC8643 DSC9113Fotovideo Div001Fotovideo Div002Fotovideo Div003Fotovideo Div006Fotovideo Div008Fotovideo Div009Fotovideo Div010Fotovideo Div011Danseforestilling