BLOGGER

Fotoutstilling og julekafè

 

Julestemningen kom litt på forskudd til Rønningen der elevene på fotovideo på søndag den 30. november stelte i stand fotoutstilling i aulaen. Det var dekket på bord med lys og pepperkaker, julemusikk i høytalerne og et festbord av en kiosk der det ble solgt vafler, saft og kaffi, kaker og kakebokser! Elevene fikk stille ut 2 bilder hver som de har tatt, som det også var mulighet til å få kjøpt. Salget var en suksess, og det ble solgt 3 bilder! I tillegg var det mulighet for familier og Rønningen elever til å ta julebilder i studio. Det var innom to familier og stipendiatene stillte gladelig opp til photoshoot! Tilsammen klarte elevene å samle inn over 4000,- som skal bli brukt til klasseturen til LA i Februar. 

Fotoutstilling Charlottechristensen 1Fotoutstilling Charlottechristensen 2Fotoutstilling Charlottechristensen 3Fotoutstilling Charlottechristensen 4Fotoutstilling Charlottechristensen 5Fotoutstilling Charlottechristensen 6Fotoutstilling Charlottechristensen 7Fotoutstilling Charlottechristensen 8Fotoutstilling Charlottechristensen 9Fotoutstilling Charlottechristensen 10Fotoutstilling Charlottechristensen 11Fotoutstilling Charlottechristensen 12Fotoutstilling Charlottechristensen 13Fotoutstilling Charlottechristensen 14Fotoutstilling Charlottechristensen 15Fotoutstilling Charlottechristensen 16Fotoutstilling Charlottechristensen 17Fotoutstilling Charlottechristensen 18Fotoutstilling Charlottechristensen 19Fotoutstilling Charlottechristensen