BLOGGER

Curling-superonsdag

 

På Rønningen Folkehøgskole var det onsdag 22. januar klart for nok en superonsdag på Idrett/ball-linja. Denne gangen satte vi kursen i retning Snarøya curlinghall for å… ja… spille curling.

For de som ikke har fått det med seg så er superonsdag en del av et konsept der det skjer noe plutselig og overraskende, hvor vi kun jakter de gode opplevelsene (tolk det som du vil).

Gjengen ble delt inn i seks lag med fire spillere på hvert lag. Undertegnede bemerket seg at det var stor nivåforskjell på hvert enkelt individ. Blant spillerne som imponerte, bet undertegnede seg merke i Henrik som leverte taktisk klokskap og presisjon. Hans navnebror Ole Henrik viste seg derimot å være for sterk for sin egen kropp, og det medførte at han kjørte stein etter stein gjennom boet.

Etter at innledende runde var over ble det klart at finalen besto av: Lag 1: Kris, Ane, Sigurd og Henrik. Lag 2: Juice, Munda, Andreas og Patrick. Allerede på den første steinen ladet Andreas «børssa». Spørsmålet noen stilte seg var:«BØR Andreas være første mann ut?». Men det var tydelig at børsen skulle til himmels denne dagen. Steinen til Andreas viste seg tilslutt å bli vinnersteinen og lag 2 kunne ta med bøtta (s)HEIM, kanskje noe overrakende for de aller fleste, ettersom de blant annet hadde Juice som selvutnevnt skip.

Det viktigste var likevel at vi jaktet gode opplevelser… og gode opplevelser fikk vi (i hvert fall de aller fleste).

Svein Tore Brandshaug