Historisk jevn hockeymatch

Breddeidrett Toppfotball
Del på Facebook

Det ble en historisk jevn hockeymatch gikk til «sudden death» i Grünerhallen.

-Jeg gjorde kun de enkle arbeidsoppgavene jeg var satt til, uttalte Lars Olav Andersen, som noterte fire mål og en assist, etter 7-6-seieren til blått lag torsdag ettermiddag.

Det ble laget uten vester som trakk det lengste strået i Grüner Ishall. Dette til tross for at gult lag ledet 4-0 etter bare ti minutter på isen. Kris, Oda og Lars Johan stod fram for laget med de gule ledertrøyene. I denne perioden spilte for øvrig det blå laget flere minutter i undertall. Dette fordi kampens store profil, Coach Andersen, gav seg en selvpålagt utvisning og måtte ha fem minutter på å knyte skøytene i fryseboksen.

Etter dette hadde målpoengsgrossisten overskudd som skulle ut. 4-0-ledelsen ble gradvis skrumpet inn. Men med bare syv minutter igjen stod det fortsatt 6-3 i favør gult lag på lystavla.

Da bestemte Coach Andersen seg for å virkelig skru på sjarmen i slottet. Men det var ikke bare mål som skulle ut. Undertegnede fikk blant annet en puck med masse reker og majones servert fra tidligere nevnte Andersen, som ble vispa opp i redet. Da stod det 6-6, og kampen gikk til Sudden Death.

Bak hos blått lag stod banens yngstemann, Patrick (ikke Thoresen) og ryddet unna målsjanser fra gult lag. Og det vedvarende trykket mot blått lag ble mindre da iskrigeren og duellspilleren fremfor noen, Erik Munoz Klakegg, vant alle 50-50-dueller ved rundvantet. Helt på tampen ble en puck ført opp gjennom midtsonen og etter hvert spilt inn på bakre stolpe. Der stod Andersen og blåste inn sin fjerde nettkjenning for dagen, med nok en kroppsdel.

Coacj (russisk snitt på navnet) Andersen er imidlertid ydmyk ovenfor sin egen rolle, og deler gladelig ut ros til sine lagkamerater etter kampen:

-En slik snuoperasjon sier noe om karakteren i laget, og er nok et bevis på at man ikke skal gi opp.