BLOGGER

Band fordypning

 

 

På Ten Sing Norway kan du velge Band fordypning. Undervisningen i fordypningsfaget er lagt opp med tett tilknytning til bandlinja. Som musiker på Rønningen FHS får du oppleve lærerkrefter fra øverste hylle I norsk musikkliv. Gjennom samspill og studioarbeid er målet at du skal få utvikle deg som studio- og bandmusiker. I tillegg vil du på Ten Sing Norway få input fra musikere med solid Ten Sing-erfaring i blant annet samspill og metodikk. Du får også mulighet til å utvikle deg som musikalsk leder, blant annet gjennom arbeid med arrangering og låtskriving.

 

____________________________________________________________________________________________________

 

“Som bandmusiker i TSN fikk jeg et drømmeår med masse spilling, i tillegg til å bli utfordret på andre ting jeg kanskje ikke var så god på og ting jeg var mye bedre på enn jeg trodde! Det å ha Arne Hiort og Markus Lillehaug Johansen som lærere hver uke ga veldig stort utbytte i tillegg til inspirasjon fra eksterne musikere som f.eks. Jonny Sjo fra D-sound." - David Emhjellen Paulsen TSN 15/16

David