BLOGGER

Vokal fordypning på Ten Sing Norway

 

 

 På Ten Sing Norway kan du velge fordypnning i vokal. Gjennom fordypningsfaget skal du få utvikle deg som sanger, men også som musikalsk leder og dirigent. Målet er å videreutvikle vokalmessige ferdigheter utifra eget ståsted. Dette skjer blant annet med bevisstgjøring rundt stemmebruk og sangteknikk, og gjennom arbeid med musikalsk forståelse, improvisasjon og formidling. Du får også erfaring med arrangering, låtskriving og direksjon. 


___________________________________________________________________________________________________

 

"Fordypningsemnene tilpasses etter nivå på hver enkelt, så alle får noe å utfordre seg på. På vokal fordypning hadde vi blant annet improvisasjonsøvelser i grupper – et relativt nytt område for meg, men desto mer spennende og lærerikt." - Hanna Grøsland TSN 15/16 

Hanna