BLOGGER

SE: SØR-AFRIKA

 

SE: OSLO-JENTENE I SØR-AFRIKA 

- en bildekavalkade to uker med fantastiske opplevelser og menneskemøter i Soweto og Cape Town! 

Martesykkelturskurkliptownhimmel i brillerbarnesko/shingrid+kidLinnMaren+kidgiraffløvene kommerthulanihos eunicejulie og pingvinshwe shweLene Peanøttlebo`sskilt sowetodame peanøttlillian and girlsveronika and kidandrea,lene og vero+kidandrea, lene+kidlene+kidkliptn tagkliptown tag2klassebildesafarihimmelsebraløverløve+bilersafari 2himmel 2himmel 3table mountain utsiktida fjellturtm-viewthea TMMarianne TMGågjeng TMAndrea TMLillian and LeneSMS TMMandela cellutsikt til TMeunicehoppebildeandrea og Ida latteravstanderkapp det gode håpkapp sjøstrutspingvinpingvin2boulders beachmarianneshosholosa togjulie tlleselfie +kidtorill lekjulie+kidsebra2dame SHgiraff 2pingvin3løveneshornnær giraffsebra kosgnuløveungersafari treflodhestpingvin4BB2lebos skilt + sykkelvink kidlene kava kidjuli+kid2victoria kidthea kislene kidthea og trine TMThea TM utsiktklassen kapp det gode håpthea+ jenterlillian og trineandrea og ida kidstorill og kidlinn maren og kidandrea TM (1)Thea TM (1)vinsmaking A,M og Ichristine og Ingridtrine og kidshoppebilde (1)shosholosa tog 2lebo`s2julie og eunicese og tr hos euncetrommerhagefestsang hos eunicesebra  i solnedgangleboslene thea i solnedgangsolnedganglions peakbo kaaptm gjengsolnedgang2table mountainflettingsykkeltur 2bålkos