BLOGGER

Noen dager Gauteng og North West

Error parsing XSLT file: \xslt\BloggVisLinjer.xslt

T/R Verden har oppholdt seg i Soweto i en drøy uke. I tillegg til sykkeltur i Soweto, har vi besøkt har vi besøkt Apartheid museet, Gold Rief City og Constitution Hill i Johannesburg, vi har laget mat hos African Children Feeding Sceem og vært med til en av skolene der de opererer, vi har besøkt Shwe Shwe Poppis ogSoweto Kliptown Youthcenter. I tillegg har vi møtt ungdommer på Soweto YMCA og hatt samtaler om hvordan livene våre arter seg i henholdsvis Norge og Sør-Afrika.

Fra Gauteng tok vi turen opp til, Sun City og Pilanesberg i North West. Avslapping i the Lost City før safari i Pilanesberg.  På veien besøkte vi Pretoria og regjeringskvartalet The Union Building som akkurat har fått en ny gedigen statue av Nelson Mandela i parken foran.

Følg med på T/R Verdens Facebookside for andre oppdateringer!

 

ACFS Cresh

 

ACFS

 

Shwe Shwe

 

Constitution Hill

 

Soweto Y 2

 

Lost City 2.JPG

 

Lost City 1.JPG