Band/Studio/Scene

nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder nye bilder

Er du klar over at på Rønningen Folkehøgskole har unge musikere en sjelden mulighet til å få et kick av et folkehøgskoleår?

Vi ligger i Oslo, og kan derfor tilby lærerkrefter fra øverste hylle i norsk musikkliv.

Vi har eget lydstudio med alt du trenger for å produsere din musikk.

Vi vektlegger studioarbeid like mye som samspill.

Nær kontakt med flere av Oslos musikk- og utdanningsmiljøer .

Samspill, prosjekter, studiojobbing og seminarer.

Rønningen folkehøgskole (og Oslo) er stedet for å ta din musikalske karriere et steg videre!

 

Fast samspill og gitarlærer er Markus Lillehaug Johnsen , som bl.a. er gitarist for Maria Mena og som dere har sett i husbandet på The Voice og Idol.

Vi bruker  lærerkrefter fra proff ligaen av norske musikere. Tidligere har disse solide musikerne vært gjestelærere/seminarholdere :

Helge Nysted
Ottar Nesje
Jonny Sjo
Torstein Lofthus
Kristian Sæland
Siri Nilsen
Daniele Principato

I vinter fikk vi oppgradert konsertaula med full lys og lydrigg .
PA er levert og installert av Lydrommet.

 

Cape Town 

Bli med på en tidagers uforglemmelig tur til verdens vakreste by, Cape Town! Her skal vi holde konserter, være med på workshops, se fantastisk vakker natur, besøke historiske steder som Kapp det gode håp og Robben Island, og møte mennesker fra verdens eldste kultur. Se bilder fra Sør-Afrika her


 

Følg oss på facebook

LÆRERE

Arne Hiorth

Linjelærer Band/Studio/Scene
21023600
arne.hiorth@ronningen.fhs.no

Arne er en erfaren musiker med  lang fartstid fra teater, studio, NRK, TV2 og turneer med mange slags typer band. Han jobber også som komponist, produsent, dirigent og bandleder. Besøk Arnes hjemmeside www.norwegiansnow.tk

 

 


MÅL FOR LINJA

Utvikle deg som studio- og bandmusiker.

INNHOLD OG TURER

  • Hovedfokus på samspill og studioarbeid
  • Rock, pop og jazz og andre rytmiske stilarter
  • Improvisasjon
  • Låtskriving og arrangering
  • Musikkteori
  • Hørelære
  • Pophistorie
  • Bransjekunnskap
STUDIETUR og Sør-Afrika
ELEVER OM LINJA

Ketil Myhre gikk på bandlinja på Rønningen for 4 år siden, og spilte i sommer bl.a. på Øya og Roskilde med bandet Dråpe. Han forteller:

«Nå for tiden spiller jeg i et band ved navnet Dråpe. Vi gav ut en EP høsten 2011, og slapp debutplaten vår 19. april 2013. Tiden på Rønningen var veldig viktig for min musikalske utvikling, både i den forstand at jeg møtte fremtidige bandkolleger, og min utvikling rent musikalsk. Diskusjoner og samspill med musikere som hadde en helt annen tilnærming til musikk og et annet uttrykk enn hva jeg hadde fikk frem nye sider hos meg som jeg har tatt med meg videre. Ikke minst det å få tilbakemeldinger på hva man holder på med av dyktige lærere og medelever ble viktig for min videre satsning på musikk.»

Ketil Myhre