Du er her: Om skolen › Internat og lokaler

Internat og lokaler

Folkehøgskole dreier seg om fellesskap og sosiale relasjoner. Det er derfor naturlig at alle elever bor på dobbeltrom. Skolen har imidlertid også noen enkeltrom tilgjengelig for de som kan dokumentere behov.

Fasiliteter

• Ny 1000 m² idrettshall
  • Ny kunstgressbane
  • Nytt treningssenter
  • Ny sandvolleyballbane
  • 97 nye rom
  • Musikkstudioer med Logic
  • Fotostudio med over seks eksterne lyskilder
  • To dansesaler
  • Kinorom (Vi kaller det Auditorium)
  • Auditorium med plass til 250 (vi kaller det Aula)
  • Backstagerom som vi bruker til Lys/Lyd/Scene-linja og flerkameraproduksjon
  • Tradisjonelle klasserom

Undervisningslokaler

Allrom 3 Ubygg

Som elev på Rønningen folkehøgskole har du tilgang til mange flottte undervisningrom, studioer og spesialrom. I det sentrale undervisningsbygg har vi auditorium/kinosal med plass til ca 60. Storstuen Aulaen har kapasitet til over 250 og vi har 2 flotte dansesaler, 6 ulike lydstudioer, fullt oppgradert FotoVideo studio med mulighet for flerkameraproduksjon og selvsagt tradisjonelle klasserom for klassisk undervisning. I løpet av skoleåret 2016/17 flytter vi inn i splitter nye undervisningsroom og idrettsfasiliteter (Idrettshall, dansesaler, styrkerom)

I huset som kalles Herregården har vokal sitt øvingsrom og idrett og Ten Sing Norway har sine klasserom og baser. Rønningens perle – gamle ærverdige Rønna huser Kunst & Designklassens lokaler. Dette er kunststudioer med sjel.

Se ellers både bilder og informasjon på de ulike linjenes informasjonssider. Folkehøgskolen huser mange spennende hus hvor nettopp du som elev står i sentrum for vekst og utvikling.

Internatet er røykfri sone. Det samme er undervisningslokalene. Det er kun lov å røyke på avtalt plass utendørs.

Inngangsparti Internate

Skolen har eget kjøkkenpersonale og spisesal. Det er fire måltider daglig:

Frokost serveres mellom kl. 08:00-08:45
Matpakkelunsj kl. 12:00
Middag kl. 16:00
Kveldsmat kl. 20:00

Ferier – skolen og internatet stengt

Skolen og internatet er stengt i høst-, jule-, vinter- og påskeferien.

Overnattingsbesøk

Dersom du ønsker overnattingsbesøk på internatet må du søke om dette minst 3 dager i forkant. Søknad leveres til Vidar Skagen Internatleder for behandling og godkjenning/avslag.

Søknad besøk internatet