Du er her: Om skolen › Stilling ledig

Stilling ledig

 

Har du spørsmål vedrørende stillinger; Ta kontakt på telefon +47 21 02 36 00, eller epost post@ronningen.fhs.no

Lederstillinger

Rønningen Folkehøgskole

Rønningen folkehøgskole ligger på Kjelsås i Oslo og eies av Norges KFUK-KFUM. Vi har mer enn 10 ulike studietilbud og har plass til 185 elever. Elevenes skoleår utgjør 33 uker og starter normalt i slutten av august og slutter vanligvis medio mai. Skolen har 38 ansatte og en omsetning på ca 45 millioner. Vi har et spennende, trivelig og meningsfullt arbeidsmiljø på tvers av yrkes- og faggrupper hvor vi sammen gir elevene et innholdsrikt og utfordrende skoleår. Alle ansatte må ta del i de sosialpedagogiske utfordringer som ligger i folkehøgskolen. I sommerhalvåret driver vi vandrerhjem på Rønningen.

Skolen har en fantastisk beliggenhet i åsen over Oslo med marka rett utenfor døra. I 2017 tok vi i bruk en ny flerbrukshall, klasserom, treningssenter, dansesaler og ikke minst nye internat med plass til over 200. Alle rom med dusj/bad i hotellstandard.  Vi mener selv vi har Norges flotteste folkehøgskole. Elevtilstrømning og –søkning er naturlig nok av de høyeste i landet. Ikke rart personalet selv mener de jobber på Norges beste og viktigste arbeidsplass.  Vi ønsker fortsatt å være en spydspiss med store visjoner i folkehøgskole Norge. Skolens lederteam består av rektor, ass.rektor, internatleder samt eiendoms- og hotellsjef.

 

REKTOR

Skolens rektor gjennom mange år skal gå av med pensjon og vi søker hans etterfølger.

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:                                                                               

  • høyere utdannelse i pedagogikk og ledelse   
  • relevant ledererfaring med dokumenterte resultater
  • leken, raus og varm; tydelig og tilgjengelig      
  • Gode kommunikative evner i møte med 19-20åringer
  • Identifisere seg med Norges KFUK-KFUM’s verdier

ASS. REKTOR OG INTERNATLEDER

 Assisterende rektor er konstituert i stillingen. Samtidig har vår internatleder gjennom mange valgt å gå over i en annen stilling på skolen. Vi synes det er naturlig at ny rektor får være med å lage sitt lederteam.  Vi søker etter trygge og faglig sterke ledere med et varmt og brennende hjerte for unge mennesker.

For ass. rektor kreves det pedagogisk utdannelse og, ledererfaring. Ass. rektor leder skolens pedagogiske personale. For internatleder kreves det sosialpedagogisk kompetanse og/eller erfaring fra tilsvarende arbeid.  Internatleder har ansvar for skolens sosialpedagogiske team og leder også skolens dannelsesprogram.  Det kreves videre at man kan arbeide strukturert med alt det praktiske knyttet til oppfølging av internatdrift.

Videre ønsker vi i begge stillinger at aktuelle søkere har erfaring fra folkehøgskole og er innforstått med det viktige dannelses-pedagogiske element som er knyttet til det å være folkehøgskolelærer.

**

For alle stillinger kreves det at søkere må kunne identfisere seg med og delta  i vår kristne formidling og vårt verdigrunnlag.  Reising og ubekvem arbeidstid er en del av hverdagen.  Personlig egenskaper vektlegges i alle stillingene.

 

**

Ansettelse vil skje i to etapper - først rektorstillingen, deretter ass. Rektor og Internatleder. Aktuelle søkere må gi beskjed om de søker på flere stillinger.

Søknad med CV, attester og referanser på stillingene senest innen 20.april til svein@ronningen.fhs.no.   Ytterligere henvendelser til rektor Svein Harsten 21023604/97754048 eller styreleder Bjørn Solberg 92236766