Du er her: Om skolen › Stilling ledig

Stilling ledig

Assisterende Kjøkkensjef

Rønningen Folkehøgskole ligger på Kjelsås/Nordre Aker, har 187 elever (gjennomsnitts alder 20 år), ca. 35 ansatte og er den eneste folkehøgskolen i Oslo. De siste årene har vi bygget nytt internat, flerbrukshall og oppgradert hele skole anlegget. Kjøkkenet er moderne og effektivt utstyrt. Vi har kjøkkensjef, ass.kjøkkensjef, en kokk og to kjøkkenassistenter. Vi er en Grønt Flagg- og Fair Trade- skole, legger vekt på sundt kosthold med grønnere og mer bærekraftig matproduksjon. Det lages og serveres 4 måltider hver dag til ca. 200. Vi lager all mat fra bunnen av og er kjent for å servere god mat. Om sommeren driver vi kommersiell med overnatting og konferanser, vi er tilsluttet HiHostel International (Norske Vandrerhjem) under navnet Hi Oslo Rønningen. Skolen eies av Norges KFUK-KFUM og vi driver etter deres verdier og grunn holdning.

Hovedoppgaver / ansvarsområder:
Være med å lede det daglige arbeidet på kjøkkenet og delta matproduksjon
Medansvar for innkjøp, matøkonomi og kvalitet
Ansvarlig for HMS på kjøkkenet, deriblant HACCP/IK-mat
Pådriver for godt samarbeid og i å skape et godt sosialt miljø i bedriften
Opplæring av elever som har kjøkkentjeneste

Vi ønsker at du er/ har:
God og relevant erfaring som kokk fra restaurant, kantine eller annet kjøkkenarbeid
Kokkeutdannelse m/fagbrev
Genuint interessert i faget og liker å glede andre ved å lage god mat
Trives med å jobbe med unge mennesker
En utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, kunder/elever og kollegaer
Tåler høyt tempo og stressende situasjoner
Liker utfordringer, er løsningsorientert og har god økonomisk sans
Evne til å lede andre
Er ryddig, selvstendig, initiativrik, innovativ, kreativ og kvalitetsbevisst
Snakker og skriver et skandinavisk språk, behersker engelsk; både muntlig og skriftlig

Den som ansettes må akseptere å jobbe innenfor våre og  vår eiers, Norges KFUK-KFUM, sine kristne verdier

Vi tilbyr:
En utfordrende og spennende stilling
Godt ungt og hektisk arbeidsmsiljø
Stor frihet til å gjøre kreativt arbeid
Lønn etter avtale

Tiltredelse:
Etter avtale

Søknadsfrist:
Raskest mulig. Vi ansetter straks vi har funnet rette person.

Kontakt Internatleder Vidar Skagen på 926 97 665 for mer informasjon.
Søknad med referanser, attester og vitnemål sendes elektronisk til vidar@ronningen.fhs.no