Du er her: Om skolen › Stilling ledig

Stilling ledig

Rønningen folkehøgskole er en internatskole med plass til ca 180 elever. Skolen ligger på Kjelsås i Oslo og eies og drives av Norges KFUK-KFUM. Elevens skoleår utgjør 33 uker.

Skolen har ca 35 ansatte for å ivareta skoledriften og bygningsmassen. Skoledriften omfatter administrasjon, undervisning, internat, kjøkken og driftsoppgaver.

Bygningsmassen består av et Undervisningsbygg, Internat, Herregården med internat og undervisningsrom, Rønna med undervisningsrom, et hybelbygg samt flere boliger til ansatte. I løpet av skoleåret 16/17 vil vi innvie vår nye flerbrukshall, nye undervisningslokaler og nytt internat.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø på tvers av yrkesgruppene hvor vi sammen gir elevene et innholdsrikt og meningsfylt skoleår.

I sommerhalvåret drives det vandrerhjem på folkehøgskolen. Driften av dette er i stor grad basert på volontører.

Har du spørsmål vedrørende stillinger; Ta kontakt på telefon +47 21 02 36 00, eller epost post@ronningen.fhs.no

Det er ingen ledige stillinger