TURER
Tilbake

Sør-Afrika, SE:Verden

asdc

Med SE:Verden i Sør-Afrika får du oppleve livet i ulike deler av landet og ulike sosiale lag i befolkningen. Fra Soweto og Johannesburg, til SunCity og Safari, og til vakre Cape Town. Du får oppleve både townships med Homestay, storbyer og landsbygda, møte med mennesker i ulike livssituasjoner og strender  langs kysten. Studieturen går over ca tre uker med mange opplevelser i et fullpakket program. Vi legger også inn noen praksisopplevelser der du får møte barn og ungdom i YMCA sine programmer.

Sør-Afrika speiler på mange måter verden, med sine store kontraster. Du møter store ulikheter mellom rik og fattig i ett og samme land og ser kontrasten mellom livet i townshipene og den materielle rikdommen som ligger noen steinkast unna. Sør-Afrikas ungdom sprudler av sang, dans, livsglede og håp til tross for vanskeligere materielle livsvilkår. 

Gjennom møter med våre  samarbeidspartnere i Sør-Afrika knyttes dine erfaringer sammen med det du lærer om den globale verden i løpet av  året.  

Les noen blogginnleggene fra SE:Verdens tur til Sør-Afrika:

T/R Verden på sykkeltur i Soweto

På safari i Pilanesberg

World Impact Day og Globalløp i KwaZulu Natal

Besøk på Robben Island

Turister i Cape Town

Kirkebesøk i townshipen Langa

Praksis i Cape Town

 

Elever på T/R Verden lager neon ganger kortfilmer fra Sør-Afrika turen til visning på skolen.  Vi deler noen av dem med deg her.

 

 

 

 

Les også om T/R Verdens tur til Palestina!

Og sjekk T/R Verdens Facebook-sider for jevnlige oppdateringer på hva vi holder på med!