Plakat Danseforestilling 15

Danseforestilling - WHAT DO YOU CARRY?

Del på Facebook

Danselinjen på Rønningen Folkehøyskole er nå i full sving med å sette opp danseforestilling. Vi inviterer deg til "What do you carry?" lørdag 21. mars kl. 14.00 og 18.00. Forestillingen har et mangfoldig innhold med en rekke sjangere og stiler, deriblant sjangrene jazz, moderne og hip hop. Vi har frem til nå forberedt oss med utallige danseklasser og danserelaterte prosjekter. Vi har også rukket å koreografere flere nummere til forestillingen, og det er bare å glede seg til å oppleve hva denne gjengen har å by på!

Inspirasjonen til forestillingen er mennesker, og vi har valgt bagasje som stikkord. Vi tenker på bagasjen som vi mennesker bærer med oss. Ettersom tiden går, knytter vi til oss opplevelser og erfaringer, som til sammen utgjør hvem vi er som personer. I forestillingen utforsker vi enkeltindividet så vel som menneskemøter, og tolker temaet fra flere ulike vinkler. Et tema som angår både deg og meg!

Priser:

Barn/student: 50 kr.

Voksen: 100 kr.

Billetter kan reserveres på email: ronningendanseklasse@gmail.com

Send oss mail med ønsket antall billetter, hvilket klokkeslett dere ønsker, hva slags type billett (barn/student/voksen), og navnet billettene skal reserveres på.

Spre ordet, ta med deg familie, venner og bekjente, og kom på årets danseforestilling. Det blir et forrykende show!

Dansere: Emilie Pedersen, Maren Gåsbakk, Jorunn Aksdal, Heidi Hungnes, Tonje Brekke Hjellestad, Danielle Saborio, Marie Helene Bøe, Philip Mastereid, Bjørg Vårli Håland, Torstein Øian Kilvær, Ingvild Hylland Kristoffersen, Caroline Kristensen, og Jhen Cabayao

Stipendiat: Alisa Sørengen

Lærere: Julie Kristine Ski og Malene Sørlie