12363150 10153420146951701 8124899302703190345 O

Livet som danser på Rønningen!

Del på Facebook

Livet som danser på Rønningen!

Jeg er en av danserne på Rønningen FHS og stolt av å være det!

Tiden frem til nå har bestått av mye forskjellig dans. Vi har blant annet danset moderne, jazz og hip hop. Vi har også hatt et introkurs i ballet. Ballett har har aldri vært noe jeg har følt at jeg mestrer men i dansetimene her på Rønningen så får jeg det til! Lærerne hjelper meg frem så jeg kan få til alt. De går gjennom det med deg 20 ganger om de må!

Jeg kjenner når jeg danser ballett at dette er noe som gir kroppen min mye styrke, både mentalt og fysisk. Det hjelper meg frem på nye måter. Selv om jeg mest sannsynlig ikke blir en ballettdanser så vet jeg at det jeg har lært her på Rønningen i ballett har hjulpet meg med å styrke bena og resten av kroppen mye.  

12357130 10153420146601701 910497675058816040 O

 Det å gå på Rønningen har gitt meg ett helt nytt syn på dans. Dans er ikke bare for gøy, men det er for å trene, for å få gang i kroppen og for å bli myk. Dansing er mer enn bare en hel haug bevegelser på en scene. Det krever konsentrasjon og øvelse. Det krever at de som danser har fullt fokus på øvelsen som skal gjennomføres.

Klassen jeg går i er helt fantastisk. Hvis noen sliter med noe så er de gjerne med å hjelper for at personen skal få det til. Vi går gjerne gjennom det en ekstra gang for at det skal bli perfekt. Vi klager ikke på med elever, og vi kaster aldri stygge kommentarer. Jeg har aldri trivdes på en skole før, men denne skolen er helt fantastisk! 

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget jeg har tatt! 

Rønningen er drømmskolen jeg aldri visste at fantes. Jeg har gjort ett av de beste valgene i mitt liv, og jeg vil ikke angre!

 

- Frida Repstad, elev på danselinjen

Bildene er fra juleavslutning med skolen og tatt av Sture H. Vareide.