IMG_2367.JPG

Tilbakeblikk på første semester

Del på Facebook

Tiden flyr og vi nærmer oss juleferien! Her er et tilbakeblikk på noe av det vi har gjort så langt på danselinjen dette skoleåret:


Elvelangs i Fakkellys - et samarbeid med band og lys/lyd/scene.

elvelangs 2018


Omvisning på Dansens Hus og Danseinformasjonen + foredrag om skader- og skadeforebygging.


Masse danseklasser i jazzdans, samtidsdans og ballett med danselærer Julie Ski. Vi har hatt hatt partering med Edwin Cabascango, hiphop med Michael Guzman og break med Victor Prag. I tillegg har praksiselevene Astrid og Andrea fra Norges Dansehøyskole hatt klassen i jazzdans og samtidsdans hver uke. 

victor


Vi har arrangert elevkveld for hele skolen og på foreldrehelgen underviste vi foreldrene våre i dans, og viste utdrag fra forskjellige danseklasser.


Vi har vært på andre siden av kloden på studietur til Tokyo og Hakone, og elevene som ikke var på tur har deltatt på "dans og eldre" i bydelen og på danseklasser med elevene på Edvard Munch VGS.tokyo


Vi har vært på forestillingen Who Told You This Room Exists? av Ina Christel Johannessen/Zero Visibility Corp, innspilling av Skal vi danse? og neste uke skal på på Kaboom av Subjazz.


Denne uken og neste jobber vi med dansefilm-prosjekt med FotoVideo, Digital Design og Lys/Lyd/Scene.

dansefilm


Videre frem mot jul er det dansefilm-prosjektet som skal fullføres. I tillegg skal vi fremføre to koreografier på Åpen Scene nest siste skoleuke. Etter jul er det masse nye danseklasser, Rønningen-festivalen og vår egen helaftens danseforestilling som står på planen. Det blir spennende!