2014-01-30 13.57.20

Variasjonens gleder

Toppidrett
Del på Facebook

For å bli best i en idrett har noen uttalt at det må minst 10 000 treningstimer til. Samtidig som det kreves mange timer trening for å bli god,er det viktig at man trener lurt og målbevisst. På Toppidrettslinja på Rønningen Folkehøgskole får elevene god tid og mulighet til å legge ned mange timer trening, og elevene er ofte svært motivert.

Motivasjon er det som gjør at en person utfører en handling, dermed er det sentralt med god motivasjon når man skal  prestere. Vi trener mye idrettsspesifikt, men å kunne samarbeide, tenke kreativt og gjøre noen alternative øvelser vil også kunne være med å utvikle gode utøvere og øke trivselen! Innad i Toppidrettsklassen er det mye konkurranseinnstinkt og viljen til å slå de andre er stor! Denne gangen var det om å gjøre å sette fra seg den ene flasken lengst  fra streken for så å komme seg tilbake til streken ved hjelp av den andre. Utførelsen var ulike, og Anders stilte som dagens Joker!

2014-01-30 14.01.15

Anders strekker seg litt lengre for å slå Lars i flaskemesterskapet.

2014-01-30 14.01.19

Han strakk seg litt for langt og ble dermed diskvalifisert!

2014-01-30 13.59.03

Dermed gikk Lars seirende ut i husmesterskapet! Også i denne konkurransen ser vi at øvelse gjør mester, da en av Lars sine favorittbasisøvelser er spiderman!

Vi gratulerer!