Klassebilde

Dette skjer på toppidrett!

Del på Facebook

I beskrivelsen om toppidrettslinja på Rønningen Folkehøgskole står følgende:

"På toppidrett legger vi tilrette for at du skal få trent optimalt i din idrett, i tilegg få oppleve gleden av det gode fellesskapet på folkehøgskolen.

Timeplanen er laget slik at du får god tid til å trene godt og restituere deg, i tilegg til at du kan utfordre deg i andre kreative fag. Hvert år er det mange ulike idretter representert på linja. Du bor og trener sammen med likesinnede i klassen. Vi jobber målbevisst innenfor hver idrett, samtidig som vi skaper et godt treningsmiljø, setter oss felles mål og lærer av hverandres styrker"

Her vil du få se noen glimt av hva vi har gjort iløpet av skoleårets første måned på linja!

I år valgte 12 elever å ta turen. Idrettene som er representert er følgende: bordtennis, orientering, kjelkehockey, langrenn, friidrett (løp og 10-kamp) og badminton. Samt at vi har en knakande god stipendiat i Rikke som sykler mil etter mil! Dette er en spennende sammensetning, og muligheten for å lære av hverandre er stor! Stemningen er som du ser av bildene god, klassen jobber som et lag, det trenes smart, påfunnene er fantasifulle og mange  og smilene i sitter løst! 

Dette lover godt for at målet med gode sportslige prestasjoner, samt et skikkelig folkehøgskole år skal bli nådd i løpet av de neste sju månedene!