Team2

Røn Rønners Røn

Del på Facebook

En lørdag i oktober dro fire jenter fra Rønningens toppidrettsklasse med toget fra Oslo til Stange. Der var det duket for årets utgave av Ottestadstien; en stafett bestående av etapper på henholdsvis 3,2,1 og 3 km. Stanges egne Kristine Slokvik var primus motor for turen, ivrig etter å vise fram hjemstedet. Grunnet selvpåført favorittstempel (vi hadde tross alt en sterk plassering fra jr. NM terreng med oss i bagasjen), meldte nervene sin ankomst da vi innså at vi faktisk kom til å få konkurranse fra den lokale videregående skolen.

Amalie I Starten

Da starten gikk, med Amalie på 1. etappe, skulle det raskt vise seg at det var lite grunn til bekymring. Med 10.25 på de første tre kilometerne var det ikke mange som holdt følge, og Kristine kunne banke de neste 2 ensom i tet. Da Julie fòr ut på tredje etappe over ett minutt foran nærmeste motstanderlag, ble det stor ståhei både blant publikum og arrangør. «Hva har disse jentene spist til frokost?» og «Hvem er Rønnerne?» var gjengangere i speakerteltet.

Rikke I Farta

Rikke sparte ikke på kreftene, og ga alt de siste tre kilometerne.

Team2

Sisteetappen ble ren parademarsj, og over målstreken rakk Rikke akkurat å strekke hendene over hodet, og komme med et jubelbrøl, før hun ble dratt inn i seiersklem med sine lagvenninner. Seieren ble feiret med deilig hjemmelaget pizza hjemme hos familien Slokvik.   

Skrevet av Julie og Kristine