DSCF0583

Fjolls til fjells

Del på Facebook

En priviligert og motivert gjeng satte en dag i oktober kursen nordover til Brettingen gård i Gausdal, vi var så heldige å få låne famiilien Hjoratlands ferieparadis! Den opprinnelige planen var å få testet langrennsskiene, men med mange røde på gradestokken gjennom hele høsten ble det heller barmarkssamling! 

DSCF0558 – Kopi

Det ble innholdsrike treningsdager med mange mil både på rulleski og til fots, styrketrening, testing av det lokale badeland og løpetur over skyene på Skeikampen. DSCF0561 – Kopi

Julie er fornøyd etter vel gjennomført Brettingenintervaller  (5*5min motbakke)

DSCF0570 – Kopi

Det samme gjelder også denne gjengen. For å bygge enda bedre lagfølelse i gruppa hadde vi til denne samlingen hentet inn ekspertise fra Toppfotballs Annabel. Hun bidro godt til trivsel i gruppa, språkforvirring samt at økt andel nordlendinger!

 DSCF0572 – Kopi

Mange gode måltider ble fortært ved dette langbordet!

DSCF0575 – Kopi
Rønningentoget!