DSCF0442

Full idrettssatsning!

Toppidrett
Del på Facebook

Er du en motivert, ung og hardtsatsende idrettsutøver, og lyst å fortsette å satse på idretten din?

Mange idrettsutøvere velger bort folkehøgskole fordi man ikke tror dette er noe som kan kombineres med full satsning.


På Rønningen Folkehøgskole har vi et unikt tilbud til deg som ønsker å utvikle deg videre innen idretten din, samtidig som du får muligheten til å oppleve et meningsfullt år på folkehøgskole. Skolehverdagen på elite/toppidrettslinja tilrettelegges for full satsning, i tillegg til dette er det mange muligheter for å få krydra hverdagen med nye venner og andre impulser.

Vi har tatt en grundig prat med tre tidligere elever på toppidrettslinja (trykk her).
De var alle fornøyde med valget, men idretten har ulikt fokus i livet deres i dag.
Guro var så heldig å få fullt skistipend, og tok dermed med seg skiene til Utah i USA for studier og langrennssatsning.

Åsne kombinerer full orienteringssatsning i NTNUI og Orienteringsforbundets satsningsgruppe i Trondheim med studier. Mens Julie, på tross at hun hadde sin beste sesong noensinne, valgte å legge toppidrettslivet til side. Hun studerer for fullt i Trondheim, løper orientering for NTNUI og er fortsatt like trenings- og turglad.

Er du litt nysgjerrig på om dette kan være noe for deg, anbefales det å lese om disse tre jentenes år på Rønningen og toppidrettslinja. Opptaket starter 1. februar og pågår fortløpende utover våren.


Med gode treningsfasiliteter både på skolen, i marka og med hovedstadens klubb- og treningsmuligheter, kan du komme uansett idrett. Tidligere har vi blant annet hatt utøvere innenfor følgende idretter:
turn, dans, langrenn, friidrett, seiling, triatlon, vektløfting, skøyter, orientering, taekwondo, sjakk, boksing, fotballtriksing, landeveissykling, terrengsykling, volleyball,bordtennis, tennis, badminton, kjelkehockey og cheerleading.

 


Har du spørsmål ta gjerne kontakt med linjelærer Ingvild Tømta (ingvild@ronningen.fhs.no)