Onsdag morgen sto bussen klar for avgang nordover med en gjeng spente og litt trøtte Rønnere. Det var klart for fotballkamp mot Hurdal Verk Folkehøgskole, og FotoVideo sitt første sportsfotooppdrag. I forkant hadde elevene lett selv etter gode sportsbilder og fått tips om hvordan man tok bra bilder. For å ta gode bilder må man være 100% tilstede, ha et godt teleobjektiv, følge kampen med kameraet, og helst vite litt om lagene og spillerne. Det var lettere sagt enn gjort. 

Tre timer senere, to kamper, et tap og en seier, satt kalde fotografer og slitne fotballspillere i bussen på vei tilbake til Rønningen. Nå var det tid for den artige oppgaven, sortere ut blinkskuddene blant opp mot 4000 bilder. Hele torsdagen gikk med til å sortere, redigere og se på bildene sammen, og av alle bildene som ble tatt under kampen, er disse bildene de som vant konkurransen om å komme på bloggen. 

Til tross for mye bilder å sortere, og kalde fingre og tær, var det et enstemt «JA» for å være med på kamp flere ganger.