Tekst: Maria Emilie Nesttun Øyen

Foto: Charlotte Christensen og Sture H. Vareide

De siste dagene før påske har FotoVideo hatt det travelt med å forberede fotoutstilling. Det er mye som skal planlegges, hvor utstillingen skal være, når den skal være og ikke minst hva som skal stilles ut. Torsdag var dagen for utstillingen, elevstuen var stedet. Hele dagen flyttet elevene sofaer og bord, vasket gulv, stilte opp bilder og fylte velkomstdrink i glass. Ute snødde det, kollektivtrafikken hadde stoppet og vi tok publikum med til varmere strøk gjennom foto og video. Vår kjære stipp, Karianne, åpnet utstillingen og Johannes hadde laget en sang for anledningen. På utstillingen var det alt vi har jobbet med fra februar og frem til påske. Hollywood-portretter inspirert av glam-foto fra 30-60-tallet utgjorde WALL OF FAME, vi hadde bilder fra samarbeidsprosjektet med Westerdals, og ikke minst bilder fra studieturen i Los Angeles og Joshua Tree. Filmer fra California og fotoshooter rullet på macene, så alle fikk se hva vi gjør, ikke bare resultater på stillbilder. Tilbakemeldingene var positive, gjestene var fornøyde, vi var fornøyde og kunne ta påskeferie med god samvittighet. En veldig vellykket fotoutstilling, absolutt verdt strevet. God påske fra alle i FotoVideo!