Skoleåret er i gang, og kameraene og macene er i full fres! Tradisjon tro brukes de første ukene til å lære seg uttrykk som blender, iso, hvitbalanse, lukkertid og brennvidde. Og forhåpentligvis lære hva alle uttrykkene brukes til. Vi har sett på instruksjonsvideoer, tatt bilder i byen, tatt bilder på skolen, av folk, biler og lego. Når man skal lære seg å ta bedre bilder, tar man bilder av alt mulig. Til og med en nøkkel har fått modellstempel. Parallelt med kamerateknikk holder vi på med et prosjekt som omfatter alle som går på Rønningen, men det får dere høre mer om senere.

 

I dag er det tid for årets første huskonsert, så gjengen på bakrommet (oss) har øvd på å ta bilder. Siden klasserommene til FotoVideo ligger rett ved aulaen har vi hørt på lydprøver hele dagen, så i kveld kan vi fokusere 100% på bildene.