Kariannebrasil

Dette er en Kristus status

Del på Facebook

IMG 2804

Dette er en Kristus status*

  Det var tirsdag og stedet var Rio. Vi tok turen til Kristus! På fjelltoppen Corcovado står den nesten 40 meter høye og 1145 tonn tunge Kristusstatuen, som på portugisisk blir kalt "Cristo Redentor" (Kristus Frelseren). Vi kjørte buss opp, på en svingete og passe humpete vei og gikk den siste delen opp trapper forbi suvenirsjapper og nøt utsikten av Rio. Følelsen av å være på toppen av det 704 meter høye fjellet, se opp på Kristusstatuen med sola bak som antydet til en slags glorie og føle seg ganske liten i forhold til 40 meters Jesus - den var ganske kul! Kristusstatuen er Rios mest kjente byggverk. I en verdensomspennende avstemning som ble avsluttet 6. juli 2007 ble stedet valgt til å være et av de 7 moderne underverkene. Og der, der har idrett/ball vært. Vi nyter dagene i Brasil, og tok med oss god stemning og selfies med Kristus fra Corcovado. Xoxo, Idrett/ball

Tekst: Thea Foto:Karianne og Trine

IMG 2832

IMG 2814