Kariannebrasil 1

Ilha Grande

Del på Facebook

Strandtur

Dramatisk blogginnlegg. Gåtur. Blant de 10 fineste strendene i verden. 2 timer. (Knut angrepet av hund) Emir ble skadet. Surfing. Copa Amerika. Jogging. Vakker natur. Fjell. Olve og Martin 44 minutter. Noen tok båten. Emir ble kjørt gjennom byen i tralle. Fortelle om den flotte utsikten ved hotellfrokost. Restaurantopplevelsen. Sitte i mørket. Usikker på bestillingene.  

Vi startet dagen med en fin frokost med tidenes utsikt. Programmet for denne dagen er en fin spasertur på 2 timer for å komme fram til topp 10 sandstrender i verden. For enkelte ble tempoet for treigt så de valgte å jogge foran. Resultatet av dette var at Emir fikk en brist i ankelen så den ble dobbel så stor. For Emir sin del var turen over,  mens vi andre forsatte mot stranden med godt mot. Selv om været ikke var det fineste ble vi lamslått av møtet ved synet av den vakre stranden.

IMG 4508

IMG 4507

Kariannebrasil 6

Kariannebrasil 4 (1)

Kariannebrasil 3

 IMG 4571

IMG 4600

Etter aktiviteter, bading og en liten lur på stranda tok de fleste taxibåt tilbake, mens enkelte prøvde å jakte på rekorden på å jogge tilbake. Senere på dagen skulle vi ut på restaurant. Det hele startet ganske godt med at Emir som nå hadde fått gipset foten fikk en tralle, til alles store fornøyelse. På restauranten fikk vi litt av en opplevelse ved å først komme til slokket lys, og det tok et kvarter før de slo på lyset. Det var også rot med bestillingene,  men vi holdt allikevel humøret oppe. Kvelden ble avsluttet med et kveldsbad hvor Ingvild og Knut fikk klærne stjelt av en random bikkje, men heldigvis ble ingen av klærne ødelagt.

Skrevet av: Tommy,Erik og Richard. Foto: Karianne og Trine.