IMG 4217

Ilha Grande

Del på Facebook

Ilha Grande

Det var en spent gjeng som ankom ferieøya Ilha Grande den tiende dagen av reisen. Mye var allerede sagt om øya, men førsteinntrykket var likevel over alle forventninger! Vi hadde mye i vente de kommende dagene.

IMG 3948

 IMG 4032

IMG 4084

IMG 3939

 Vi rakk ikke mer enn å legge fra oss bagasjen før tredje runde av Copa Amerika skulle begynne. Dagens øvelse var Duathlon, som innebar løping og svømming. De fire lagene startet intensivt, men det viste seg og være tyngre enn forventet! Jevnt var det også, da Emir falt over målstreken etter å ha kjempet seg forbi Ingvild B i siste runde. Lag 2 tok sin første seier og ble tildelt fire velfortjente poeng!

IMG 4055

 

IMG 4064

IMG 4093

IMG 4166

IMG 4226

Til tross for en sliten gjeng, var dagen enda ikke over.

 

IMG 4182

 Neste mål var en vakker nevnt foss langt inne i jungelen. Langs veien krydde det av ulike ting å se på, da blant annet en flokk med aper viste sin interesse for gruppa. Etter en times tid var vi endelig framme.

IMG 4265

IMG 4261

Ikke bare var den vakker å se på, men fantastisk deilig å avkjøle seg i også! Mange fine og minnerike bilder ble tatt, før turen bar tilbake til hotellet. Noen jogget, andre gikk.

IMG 4296

 

IMG 4306

 Vel hjemme igjen pakket vi ordentlig ut, før vi tok oss en velfortjent middag på restaurante. På menyen stod det pizza! 


Nok en spennende og innholdsrik dag var over for Idrett-Ball i Brasil. De fleste sovner tidlig med god samvittighet og med en ny og spennende dag i vente, på Ilha Grande.

Foto: Thea og Trine

IMG 4236