Idrett/ball har i år, som i fjor, vært på tur til Hemsedal. Om turen var vellykket? Ja!

 

Fire dager i flotte Hemsedal med utallige timer i alpinbakken er noe alle satte pris på. De fleste valgte å stå i bakken tre hele dager. Det falt mye snø natta før første dag i bakken og de fleste elevene koste seg utenfor løypene i det herlige, hvite pudderet. Et par nye elever fra Eritrea sto også på ski for alle første gang. Storkoste seg!

Hemsedal Bilde2

Bilde: Vi var utrolig heldige med været alle dagene, i år igjen

 

To eventyrlystne elever bytta ut alpinski med langrennski en dag og testa ut både trikkespor og løssnø i sin jakt på naturopplevelser (eller 4G på mobilen som det også heter). Om de fant lykken på turen er jeg usikker på, men statuser blei oppdatert, instagramkontoer fylt med bilder og kroppene var i fysisk aktivitet, så tror de var godt fornøyd.

Kveldene tilbrakte vi på KRIK Høyfjellssenter noen kilometer fra alpinanlegg og sentrum. Her var det kortspilling, bordtennis, quiz og mørkegjemsel(!) som sto på menyen. Vi var også på tur samtidig som Toppidrett. De hadde dog et mer fysisk hardt opplegg med intervaller på bein og ski, styrkeøkter og timesvise langrennsturer. Vi hadde det litt mer «slækt», men god trening å stå i bakken i tre dager også. Koste oss uansett masse sammen!

Bilde Hemsedal

Bilde: Tre jenter som storkoste seg i Hemsedal

 

Siste dagen sto alle i bakken med direkte hjemreise til Rønningen og Tigerstaden.

Takk for en flott studietur idrett/ball :)