Fikk du ikke med deg vårens vakreste kunsteventyr på Rønningen? Ikke så rart, for utstlllingen sto bare oppe en helg denne gangen. Men fortvil ikke, for her får du en digital variant! Her viser elevene på Illustrasjon og design / Kunst og arkitektur sine fordypningsprosjekter, som de har jobbet med denne våren. Du får se illustrasjons og skisseprosjekter, reisedagbøker fra Tokyo og Montenegro, malerier, noen utvalgte godbiter støpt i porselen, og et arkitekturprosjekt.

Utstillende kunstnere er: Fra Illustrasjon og design: Eivind Gustavsen, Katrine Skarsethstuen Strøm, Kristoffer Dalum, Tindran Maire, Johannes Rødland, Marie Blomqvist og Aurora Åsengen. Fra Kunst og arkitektur: Solveig Tjetland, Verona Størseth, An Sieu Ga, Mirjeta Hasani, Pauline Marit Allen, Clementine Rusten, Hanne Jørgensen og Håkon Ringås. Og ikke minst, stipendiat Ole Petter Ribe.