Screen Shot 2017 12 11 At 141152

Nobelintervju i Rådhuset

Del på Facebook

 

(for English, see below)

 

"Først håpet jeg at intervjuet skulle være kort. Men da nobelprisvinneren begynte å snakke, ble jeg engasjert og ville at det skulle vare lenge. Dette var veldig interessant!" sier Jumaa fra Namibia. Sammen med resten av linja Norsk språk og kultur deltok han som gjest på Al Jazeeras nobelintervju som sendes på TV verden over. Som en grønn, global og kristen skole og Oslos eneste folkehøyskole var Rønningen tradisjonen tro invitert som gjester til intervjuet. Det ble en flott, tankevekkende og inspirerende dag i vakre Oslo rådhus.

 

"At first, I hoped that the interview would be a short one. But when the Nobel peace prize Laureate started speaking, it was really interesting and I wanted the interview to last for long!" says Jumaa from Namibia. Together with his class mates in the class Norwegian language and culture he took part as an invited guest in Al Jazeera's Nobel Peace Prize interview which is broadcasted worldwide. Rønningen is a green, global and Christian school, and as the only Folk high school in Oslo we are guests at the annual Peace Prize interview. As always this was a great, inspiring and thought provoking day in the beautiful Oslo City Hall.

 

Screen Shot 2017 12 11 At 141222

Screen Shot 2017 12 11 At 141138

Screen Shot 2017 12 11 At 141625

Fullsizerender

Screen Shot 2017 12 11 At 141528