Juletre

Julebasar på Rønningen folkehøgskole

Del på Facebook

Jakten på julestemningen er et solidaritetsprosjekt som avsluttes med en førjulsdag på Rønningen folkehøgskole (Myrerskogveien 54 på Kjelsås), lørdag 7. desember. Prosjektets overskudd går til skolens sam­arbeidsprosjekt i KFUM Sør-Afrika og opprettelse av folkehøgskole der.

  • Det blir tradisjonell julebasar med åresalg og kafé.
  • Barn fra 3-12 år kan delta på aktiviteter. Vi passer på barna, du velger om du vil løpe en tur, handle julegaver eller være på vår kafé.
  • Barna er sammen i små grupper (2-4 barn) og får en fadder­elev som følger dem på de ulike gruppene: dans, juleversted, baking, musikk og lek, idrettslek. 
  • Pris for 2 timer aktivitet og juleverksted kr 150,–  
  • dette inkluderer: Lage egne julegaver, bake julekaker, leke, synge, danse, gjøre idrett.
  • Vi viser også juleforestillingen «Min magiske venn», kr 50,– pr barn. (voksne gratis).
     

Program

11:00-13:00 Barneaktiviteter (krever påmelding), åresalg, kafé og julemesse for voksne. Mulighet for kjøp av grøt. 13:00 Juleforestilling «Min magiske venn» for barn (egen billett, kr. 50,- pr. barn. Krever påmelding) 14:00-16:00 Barneaktiviteter (krever påmelding), åresalg, kafé og julemesse for voksne. Mulighet for kjøp av grøt. Fra 19:00 Åpent hus for unge voksne og Rønnere, åresalg, kafé og julemesse Ca. 21:00 Juleallsang ved elever.

Påmelding til juleforestilling og/eller barneaktiviteter innen fredag 6. desember til post@ronningen.fhs.no