Husband

Rønningen, der himmel og jord møtes, og folk!

Del på Facebook

I dag har vi intervjua juleforestillingens band, lyd- og lysansvarlige. Akkurat som i Jackson Five, er det fem erfarne spillere i bandet. Tre av dem har spilt i minst 6 år, og pianisten Magnus Brekke Aalbu som har spilt i 7 rene år, stikker av med seieren for mest erfaring i bandgruppa. Når Joachim Åbyholm blir spurt om hva de spiller inn, så svarer han enkelt og greit:

– Vi spiller ikke inn, men ut musikk!

Pianisten Magnus Brekke Aalbu så det som nødvendig å poengtere hvordan han ser på gruppa, og fortsatte med å fortelle hvordan de møtte på hverandre:

– Du kan se på oss som husbandet. Vi har ikke spilt sammen lenge dessverre, for alle møtte hverandre på Rønningen, der himmel og jord møtes… tydeligvis folk også.

Videre ble det mye prat om hvordan de møttes, og hva de gjør på fritiden. Vi ble også informert om hva de spiller, og det er så mye som: Gitar, trompet, bass, trommer, og sist men ikke minst, piano.

Jeg styrer lyd, og jeg styrer lys. Sammen er vi Lyd & Lys eller L&L!

Så gikk vi videre til lyd og lys ansvarlige, bedre kjent som L og L. Eirik Arnesen og Roald Renså var de eneste styremedlemmene å finne. Vi fikk vite at Roald styrte lyset, mens Eirik styrte lyden. Eirik har også promotert hele juleforestillingen sammen med John Huse Olsen.

Når de ble spurt hva de gjorde, svarte de:

– Jeg styrer lyd (fra Eirik)

– Og jeg styrer lys, fortsatte Roald

– Sammen er vi Lyd og Lys, men kall oss bare for L og L, avslutta Eirik Arnesen.

L L

Tekst: Alain Fabrice Ndayishimiye
Foto: Inga Brandsnes og Hanne Nadine Jeanette Lislerud