Ten Sing Norway

Med 1728 timer bak oss i en heidundrende showprosess, har den tiden endelig blitt overført inn i én times heidundrende show.
DU tenker kanskje, 1 time? Hva kan jeg få med meg på en time? Men med denne timen har vi som Ten Sing Norway fått folk til å strigråte, skratte-le og svette gjennom en intens premierehelg!

Vi håper dere har fått like mye ut av showet, som vi har fått ut av tiden fram mot showet. Ikke bare er det viktig å sette fokus på det som skjer på scenen, som den levende musikken, det engasjerende dramaet, den symbolske dans og alt annet bakom. De vi ønsker å gi en ekstra stor takk til er som følger: Vårt kjære, flotte, hoiende publikum! For uten Rønningens elever, de eldre TSN-veteraner og unge TenSing-entusiaster kunne ikke dette showet og dets budskap blitt noe av.

En tanke som slo de fleste TenSing Norway-deltakerne i løpet av siste innspurt før showdagene, til tross for komplikasjoner, mangel på søvn og direkte showbiz-følelse, var nok mye av det samme som Roger Waters skrev til Pink Floyd i 1979: "The Show Must Go On". Vi ønsket å levere ett show dere kunne "groove" til, vi ønsket ett show som publikum kunne føle seg en del av. Akkurat med det, håper vi vi har truffet spikeren på hodet.

1383449 10152433899018176 9196425233578207512 N

Scenen er rigget ned, og show-show-show er over for denne gang. Men som sagt går showet videre. Vi gleder oss til turné fra og med neste uke, og håper at alle tar oss imot med så utstrakte armer som de anatomisk har muligheten til. TSN kan med glede si at de ikke er urolig for at Norges-turneen i første omgang kommer til å bli "Top Notch", som ungdommen kaller det.

Stay Classy, Rønningen!