Juleuke

Juleuke på Rønningen

Del på Facebook
Det har vært nærmere 850 barn på besøk som har sett årets julespill "Jakten på julestemningen", og enda flere er ventet da skolen på lørdag arrangerer julebasar for store og små. Barna har blitt godt tatt vare på av en gruppe elever, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra barnehagene. 
Imens skuespillet har blitt spilt har resten av elevene fartet rundt med diverse juleaktiviteter og forberedelser til lørdagen. Baking og vottemaking, scrapping og mapping. Gjenbruk er høyt prioritert, det lages håndtak av gamle lyspærer og kjøleskapsmagneter av gamle bakeformer. Det er høy julefaktor, med julemusikk og juleverksted. På kjøkkenet lages det alt fra hjemmelagde oreokjeks, kransekakestenger og sjokoladekuler til knekkebrød og annet godt. 
Juleuke 7
 
Juleuke 4
Vi inviterer nå dere til åpen skole, med åresalg og kafé, salg av produkter laget av elevene, og aktiviteter for barn fra 3 til 12 år med barnepass dersom du skulle trenge det. 
Juleuke 6
Du kan lese mer om arrangement og påmelding på facebook, vi håper å treffe mange av dere på lørdag!
"Finnes ikke bedre måte å komme i julestemning på enn å ha juleverksted" - elev 19 år
Juleuke 5 2
Tekst og foto: Maria Emilie og Una