72 0958

Musikalperioden på Rønningen er i gang!

Del på Facebook

Hvert år går alle linjene på skolen sammen for å produsere en storslagen musikal, som i år bærer tittelen «Vinterfolket». Elevene får muligheten til å velge mellom ulike musikalgrupper, som i år er dans, orkester, kor, media, kost og mask og ikke minst drama.

Munda Naddi Mkanda går på Idrett/Ball linja, men har i musikalperioden fått plass på dans sammen med danselinja. Hun var en av 9 stk som deltok på danseaudition, noe som var både gøy og skummelt.

Det som er ekstra spesielt med årets musikalprosess er at den starter i Montenegro. Hele skolen tilbringer i år 3 uker i den lille byen Bijela, og har til nå hatt to uker med vanlig undervisning og workshoper. Nå gjenstår den siste uken i Bijela, som er den første uka med musikalarbeid!

-       Dette blir 100 % den beste musikalen EVER, med gode elever og lærere! sier Munda og smiler. 

 

Av Ida Marie og Martine