Hva er mediagruppens og korets oppgaver i musikalen egentlig? Det har vi sett litt nærmere på. 
Koret
I følge Joachim Andersen og Line Hem så er det; - Meget god atmosfære i koret. Prestasjonen er bedre enn ifjor, alt er rett og slett himmelsk. Det er magisk. Når Joachim, omtalt som Juice, ble spurt om hva de gjør i Musikalen, svarte han:
- Hva gjør vi ikke? Sånn som idag har vi redigert og repetert en del sanger. Vi er viktige brikker i musikalen. Hva er musikalen uten kor? Hva er et tre uten stamme? Jo, det er busk uten vekst.
- Jo et fly uten vinger, hva er det? Vi er vingene til flyet, skyter Line inn.
Vi har også sett på mediagruppen idag. Alle var i full gir, med de mange forskjellige oppgavene de hadde. Noen filmer, noen skriver, noen tar bilder og noen klikker og redigerer på maskinen. Mediagruppa har ansvaret for å produsere programmet som skal deles ut ved musikalopptredenene, filme prosessen og resultatet, produsere "The Ellen Show" og "Vinterkveld med Thomas og Karianne" med mere.
Mediabilde
Idag tok vi Jesper til side for å spør hva han har gjort siden Montenegro:
- I Montenegro hadde jeg en lærerens rolle, og delegerte oppgaver til andre i gruppa. Du kan se på det som en hjelpelærer stilling. Man kan også si at jeg var en delvis leder i programgruppen.
Mediag
- Nå som vi er i Norge har jeg flyttet fokuset fra Foto/Program, og fokusert litt mer på Vinterkveld. Ellers har jeg drevet med å redigere repotasje.
Media2