MG 4431

Et innblikk i drama

Del på Facebook
I dag har drama fremført skjelettet av det som skal bli årets musikal foran enkelte musikalgrupper; kor, band og dans. Disse gruppene har fått innblikk i hvordan musikalen vil komme til å se ut. Responsen var veldig god; elevene lo til de gråt og fulgte spent med.
- Jeg synes vi klarte oss fint, sier Benjamin Andreas Røen, en av skuespillerne i stykket. - Det var et inspirerende publikum.
Til vanlig arbeider dramagruppen med Henrik, som har skrevet manuset. Men skuespilerne tar bare utgangspunkt i ordene som står der, og jobber mye med å skape sitt eget uttrykk. Det er mye god stemning på øvelsene og generelt en veldig god gjeng å ha med å gjøre. Øvelsene starter alltid med morsomme oppvarmingsleker. Vi purte Benjamin hvilken oppvarminsøvelse som var hans favoritt, men da måtte han tenke seg om lenge. - Jeg vet ikke... Det er så mange morsomme!
Jeneba skyter inn at det må være den leken som heter "Esel". Da lo også Benjamin og sa seg enig.
- Henrik er en helt konge fyr! avslutter han.