Nordmarka Charlotte122

Elevkvelder

Del på Facebook

Elevkvelder på Rønningen

 På Rønningen FHS skal det ikke stå på mangel av kreativitet hvertfall. Allerede første fredag i skoleåret ble det arrangert en offisiell åpningsfest for elevene der hver linje skulle presentere seg selv på scenen gjennom kreative innslag. Elevene fremførte alt fra sketcher, catwalk, dans, sang og andre musikkinnslag som representerte hver linje og som brakte frem mye humor og latter. Stolte lærere kommtenterte flere ganger at det er hittil en av de beste åpningsfestene som er blitt arrangert på Rønningen. 

Elevkveld03 (1)  

Elevkveld04 (1)

Hver fredag blir det arrangert elevkvelder der hver linje har ansvar til å stelle i stand aktivitetskveld hver sin uke. Stipendiatene startet det hele med å arrangere piratfest! Da kledde alle elevene seg opp i piratklær, og lokalet var pyntet med sjørøverskute, piratbar og photobooth. Gymsalen var også blitt delt inn i forskjellige piratskuter til de forskjellige lagene. I løpet av kvelden deltok elevene på mange flotte pirat-aktiviteter der lagene konkurrerte mot hverandre. 

Nordmarka Charlotte123  

Nordmarka Charlotte107

 

Etter en så bra elevkveld som stipendiatene hadde stellt i stand, skulle en tro at det skulle vær vanskelig for den linja som skulle ha ansvar for neste elevkveld å toppe det.. Men der stilte Vokal-linja sterkt og stellte i stand en heidundrende bra Rave-kveld! Da var elevene kledd i mer sprekne farger, med teip-biter der det stod: «Det er for villt», klistret overalt både på kropp og bygning. De stillte også opp med DJ som resulterte i en stemningsfyllt kveld med mange aktiviteter og dans. 

Ravenight Charlottechristensen200  

Ravenight Charlottechristensen185

Ravenight Charlottechristensen194

Idrett-klassen stod for den siste elevkveld som er blitt arrangert til nå, og de delte elevene inn i lag som skulle representere forskjellige land. Aktivitetene som stod for tur denne elevkvelden var Paralympisk. Fotball i soveposer, quiz og hinderløype var noen av de aktivitetene som var den kvelden.IMG 2445

 IMG 2452

IMG 2514

 Stafettpinnen rekkes nå videre til Tur-Retur Verden som arrangerer «Genderbender»-kveld der jenter skal kle seg ut som gutter og gutter som jenter. Vi er spent på å se hvordan det skal gå og ser fram til nok en suksessfull elevkveld!

 

 

Foto og tekst:

Charlotte T. Christensen