Nordmarka023

Tur i Nordmarka.

Del på Facebook

Nordmarka.

Nordmarka029

Grilling, bålkos med gitar og sang, kanopadling, fisking, fotball, volleyball og leker av alle slag.

Nordmarka050

Hele skolen er på langtur i Nordmarka. For en sprek gjeng. Det er langt å gå med tung sekk, men stemningen er på topp og været har holdt seg bra.

Nordmarka051

Vi slår leir mitt i skogen blandt maur og mygg. Ved må vi hogge selv, og kaffe koker vi på bålet. Fisken må også fiskes.

IMG 2235

 Heldigvis har vi med gode kokker som sørger for at det ikke bare blir fisk på menyen. Hamburger, pølser og grillet mais smaker godt til kvelds.

Nordmarka087

Det settes opp både lavo og gapahuk. De som tåler myggstikk og litt frisk luft sover ute under stjernehimmelen.

 Nordmarka025

 Ingenting er mer forfriskende enn et morgenbad for noen tøffe "rønnere". Lukten av havregrøt vekker resten av gjengen. Dagen blåses i gang med nydelige toner fra trompet under morgensamling. Vi pakker sammen, og legger ut på en litt lengre gåtur denne dagen.

Nordmarka037

Pannekaker med bacon og blåbær smaker ekstra godt nå. Elevene har båret pannekakerøra med seg på plastflasker. Pannekakene lager de selv på stormkjøkken. Noen har fått gnagsår og vonde knær, men fortsetter med godt mot.

 Nordmarka044

 Heldigvis får vi overnatte i køysenger på hytte denne gangen.Enkelte synes fortsatt at det er bedre å sove ute. De slår opp lavo utenfor hytta eller legger seg under åpen himmel. Toppidrettsklassen tar seg en joggetur, mens noen får tid til fotball og volleyball.

 

Nordmarka144

Andre koser seg rundt bålet eller med spill inne på hytta.Vokallinja opptrer med nydelig sang på messe på kvelden, mens alle lærerne er de første som slokner denne kvelden.