Jubilantsamling

Jubilantsamling

Del på Facebook

Lørdag 18.april var det igjen tide for et av de vakreste øyeblikk på Rønningen i løpet av våren – jubilantsamlingen. Etter hvert har det blitt en tradisjon å samle 10-20-30 og 40 års jubilantene en lørdag i april. (Kullene 2004-05, 1994-95,  1984-85, 1974-75).  Når dagen i tillegg opprant med strålende sol fra en skyfri himmel, med sommertemperaturer og rekordstort oppmøte så ble dette en festdag. Over 150 tidligere Rønnere satte hverandre stevne og mimret om det året da mye ble forandret og som fortsatt for svært mange var det beste året i ens liv.

Årets kull bidro med ulike kunstneriske innslag, det var fotoutstilling og det var musikk- og danseinnslag; dagens rektor presenterte Rønningen slik det ser ut i 2015  og skolens store byggeplaner ble presentert. De ulike kull samlet seg selvsagt til kullsamlinger og prat og mimring sørget for et solid støynivå. Og selvsagt bidro en stor flokk av tidligere ansatte til at jubileumstreffet ble så vellykket som det ble.  Nedenfor følger en knippe bilder av de ulike kull – litt eldre enn når de var elever. Men en gang Rønner – alltid Rønner.