Rektor (1)

Takk for i år!

Del på Facebook

 

Da var nok et år på Rønningen Folkehøgskole omme og et nytt kull med Rønnere skal igjen ut i den virkelige verden. Året ble avrundet med en flott avslutning lørdag 9.mai fylt med musikalske innslag fra både bandlinja og vokallinja, film fra foto/video, kunstutstilling, og til slutt sto alle elevene samlet på scenen. I tillegg fikk vi oppleve rørende taler fra rektor, stipper, elevrådsleder og en av foreldrene.

Rektor sa ved skolestart at de elevene som da hadde sin første skoledag ikke kom til å være de samme ved årets slutt. Sammen har vi opplevd mye det siste året og seremonien på lørdag bekreftet den utviklingen som har skjedd i løpet av folkehøgskoleåret. Elevene har støttet hverandre i tykt og tynt og evige bånd har blitt knyttet.

Vi vil takke så mye for et stålende år og ønsker alle herlige Rønnere lykke til videre!

 DSC7016

  Vi sees på reunion 21. august!