Verden er delt av et hav. Folket på den ene siden av havet lever i en virkelighet som preges av krig, kvinneundertrykkelse og religionsforfølgelse. For noen mennesker betyr dette utryddelse eller flukt. Vi følger tre historier inspirert av virkelige hendelser i musikalen «Fluktens fabel».

For 27. året på rad er det klart for Rønningen folkehøgskole sin musikaloppsetning. Det er skolens elever og lærere som skriver og lager musikalen, så du kan vente deg noe du aldri har sett før! Elever fra både idrettslinjer, kreative linjer og reiselinjer jobber sammen i en intensiv prosess, og resultatet er en musikal av høy kvalitet. Elevene står for alt fra dramatisering, komponering og orkester til dans og koreografi, kostymer og rekvisitter. 

Flyktningproblematikken er mer aktuell enn noen gang. Dette vil vi på Rønningen folkehøgskole sette fokus på i musikalen «Fluktens fabel». Visjonen er å ta tak i den alvorlige tematikken gjennom en underholdene fiksjon. 

Følg musikalen på facebook for oppdatert informasjon og filmklipp fra forberedelsene.

Barn/student/honnør: 80,-
Voksen: 150,-
Familie (2+2): 350,- 

 

Forestillinger

Larvik
Tid: Mandag 18. april, kl. 19.00
Sted: Bølgen Kulturhus, Sanden 2, 3255 Larvik

Askim
Tirsdag 19. april, kl. 19.00
Sted: Askim kulturhus, P. M. Røwdes gate 6, 1811 Askim

Darby
Onsdag 20. april:  kl. 19.00
Eiker Scene, Buskerud folkehøgskole, 3322 Darbu

Gjøvik
Torsdag 21. april, kl 19.00
Sted: Gjøvik kino

Oslo
Tid: Søndag 24. april, kl. 19.00
Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0154 Oslo

Spørsmål?
Send e-post til billett@ronningen.fhs.no