Guro Er Best

Hjemme alene 1

Del på Facebook

 

Hele Rønningen Folkehøgskole er på felles skoletur i Montenergo. Eller, nesten hele skolen er på tur. Vi er noen få, som av ulike grunner, er igjen på Rønningen og lever med byggestøy og snø som daler. 

Vi har tenkt at siden resten av skolen bor på hotell må vi gjøre Rønningen om til vårt lille hotell. Kjøkkenet har servert oss både vafler, egg og bacon til frokost, pannekaker til lunsj, iskrem til dessert og tatt kjøkkentjenesten for oss... 

Guro knuste guttene i go cart og tegnefest med vafler viste at det var mange skjulte talent blant idrettsfolket. Det har vært fotball, basket, norsk og veldig god stemning, selv om bygget er litt stort og vi savner de andre elevene. Men vi koser oss på hjemme-alene-festen, som i dag består av pizzamaking og kino