Nyeronningen 2

Offisiell åpning av Nye Rønningen folkehøgskole

Del på Facebook

Alle er velkomne til festdagen!

Kjære Rønnere, tidligere elever og ansatte, naboer og venner av skolen, politikere og andre støttespillere, media og andre interesserte:

Søndag 28. mai 2017 inviterer vi til åpningen av Nye Rønningen folkehøgskole og vi håper at alle har lyst til å ta del i festdagen!

Syv års planlegging og to år med bygging; nå skal vi endelig innvie og feire to toppmoderne internater med 97 nye rom, en 1300 kvadratmeters idrettshall, to dansesaler, nye klasserom, grupperom, kafé og en vinteroppvarmet kunstgressbane. 

Program for dagen

11.00 Festgudstjeneste i Grefsen kirke
12.00 Kirkekaffe på Rønningen
13.00 Omvisninger på området
17.00 Åpningsfest (for gjester med billett)
20.00 Nachspiel på bruket…

 

Åpningsfesten klokken 17.00 (Billett kreves)

Åpningsfesten inneholder et rikholdig program med kunstneriske innslag fra kjente og ukjente artister, festtale ved preses Helga Haugland Byfuglien, globalt utsyn ved Tomm Kristiansen, hilsener og deltagelse fra regjering, byråd, Nordre Aker bydel, Folkehøgskolenorge og andre.

Åpningsfesten er forbeholdt gjester med billett. Billettene er gratis, men siden vi har et begrenset antall plasser (500 plasser), kan man melde sitt ønske å å få være med ved å fylle ut dette skjemaet:

Bestill Billett

Du kan følge arrangementet på facebook her.