Signeringer

To nye gullsigneringer

Del på Facebook

Morten Holmqvist og Astrid Lødemel er Rønningens nyeste ansatte. “Dette viser at Rønningen er et attraktivt sted å arbeide” sier rektor Svein Harsten. 

 

Morten Holmqvist er forfatter, foredragsholder, prest, lærer på MF (meninghetsfakultetet) og nå skoleprest på Rønningen. Han har en doktorgrad i religionspedagogikk på ungdom og religiøs læring. Han er en filmerd med interesse for manga og anime. På Rønningen holder han messer sammen med elever og har valgfaget: “Erre mulig? Å tro?

Astrid er en ekte vossing som jobber på Rønningen. Hun var profesjonell alpinist med sølv og bronsje i verdensmesterskap. I etterkant har hun jobbet som programleder på TV og deltager i mesternes mester og 71 grader nord. Hun har vært med på å bygge Ekstremsportsveko til å bli internasjonsalt kjent og nå har hun gått over til folkehøgskolen. På toppidrettslinja jobber hun med å gjøre hver enkelt elev til det beste de kan bli.