Collage2

Dans fordypning

Del på Facebook

 

 

 På Ten Sing Norway kan du velge fordypning i dans. Dans samarbeider tett med danselinja. Gjennom teknikklasser og introduksjon til ulike sjangere som som hip-hop, jazz, samtidsdans og ballett får du utvidet repertoaret ditt som danser og koreograf. I tillegg får du skreddersydd undervisning knyttet til dans som metode I Ten Sing.

 

____________________________________________________________________________________________________

 

Som danser i Ten Sing Norway får jeg utfordret meg på måter jeg aldri har gjort før. På videregående var jeg vant til å følge lærerens bevegelser og perfeksjonere dem. Men i Ten Sing Norway får jeg selv være med å lage dansene, jeg lærer forskjellige metoder for hvordan man lager dans og jeg får lære bort danser til andre Ten Singere i hele Norge!
- Victoria Tobiassen, TSN 16/17

 

Victoria